metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
?? ~?? (Gość)23.04.2017 10:11

Młoda z tego opla to wyrywna..

99

ep ~ep (Gość)23.04.2017 10:15

90 to juz chyba lekka przesada.

915

mol molranga23.04.2017 10:22

90 lat i samochodem na autostradzie jeździ?

1110

... ~... (Gość)23.04.2017 10:36

Januusz- ja cię rozumiem, bo faktycznie wielu młodych ludzi nie powinno prowadzić, ale to 90 to kurde przegięcie, w każdej chwili może coś się zdarzyć, a w szczególności za kierownicą...

53

Fatal Fatalranga23.04.2017 10:12

Cytuję:
motocyklista wjechał w samochód, gdy 90-latka zmieniała pas ruchu.

Nie rozumiem tej chorej narracji sugerujacej wine motocyklisty... Czemu nie zostało napisane wprost, że 90 letnia kobieta wymusiła pierwszeństwo na kierowny motocykla? 90 letnia kobieta nie pownna już jeździć autem ze względów bezpieczeństwa. Mam nadzieję, że to zdarzenie nie skróci życia żadnej z osób bioracych w nim udział.

1610

Witek ~Witek (Gość)23.04.2017 11:41

Tylko pozazdrościć takiego zdrowia jak ta pani ma bo nie jeden 40-latek jest w gorszym stanie Wypadki nie powoduje wiek kierowcy i co badanie komu da co 5 lat jak tu niektórzy krzyczą. Zawodowi mają takie badania i co wypadki nagminnie powodują a nie powinni. Z drugiej strony na motocyklach tez potrafią ganiać i są tego skutki. Cały problem w tym ,że żadne z dróg nie spełniają standardów bezpieczeństwa to jest głównym powodem wypadków na drugim miejscu brak wyobraźni kierujących .Znam gościa 86 lat jechał rowerem i chłopcy go zatrzymali tak przypadkowo dmuchnął w alkomat i brakło skali a normalnie rozmawiał z nimi i nie było widać ,żeby był pijany żadnych oznak.Przecierali oczy ze zdziwienia ,że skali brakło . Po dokładnym badaniu wyszło 6,5 promila i jak widać można .Stare pokolenie to ludzie twardzi nie to co młode pokolenia sama sałata ani do roboty się nie nadaje taka jest prawda .Ja dużo jeżdżę ale do nikogo nie mam zaufania na drodze i trzeba przewidywać co może sie zdarzyć bo każdy powinien zadbać o swoje bezpieczeństwo a nie później szukać winnych

102

ale czad ~ale czad (Gość)23.04.2017 12:28

Nie no masakra 90 lat i pcha sie na autostrade. Pozazdroscic kozackiej odwagi. Nawet jesli nie jej wina, mam niezmienne zdanie na temat gowniazerii i dziadkow za kolkiem.

58

ale czad ~ale czad (Gość)23.04.2017 12:28

Nie no masakra 90 lat i pcha sie na autostrade. Pozazdroscic kozackiej odwagi. Nawet jesli nie jej wina, mam niezmienne zdanie na temat gowniazerii i dziadkow za kolkiem.

73

Lilien ~Lilien (Gość)23.04.2017 13:48

Haha ludzie. Ja nienawidzę motocyklistów bo pchają się jak nie wiem co. A po za tym co do niektórych komentujących ciekawe czy jak wy byście mieli po 90 lat i wsiedli za kółko, to nie wiem czy miło by wam było jakby młodsze pokolenie wam cisneło. Pomyślcie za nim coś napiszecie.

96

Antoni ~Antoni (Gość)23.04.2017 12:04

Możecie się podniecać,zgadzać lub nie. 90 latka za kierownicą OK.,jest pytanie jakie cechy psychofizyczne takiej osoby predysponują do jazdy po autostradzie 140km/g . Przy takiej prędkości młodzi ludzie o wysokich predyspozycjach psychofizycznych muszą się sprężać nie mówiąc jaki stan reakcji ,obserwacji, podejmowania decyzji ma 90 letnia osoba. Tu nie ma co się podniecać, 90 letnia osoba ma ograniczone możliwości, osoby takie powinny mieć prawo jazdy z dopuszczeniem do ruchu o ograniczonej prędkości! Jeżdżę motocyklem od lat , największe zagrożenie na drodze to osoby w podeszłym wieku i kobiety wiszące na komórkach za kierownicą-ot tak z doświadczenia!

118

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat